Onze werkwijze

Wij ontwerpen, bouwen en stockeren uw beursstand. Productie en logistiek gebeuren in eigen beheer en geven ons de flexibiliteit om snel te schakelen.

Wederzijds vertrouwen vormt voor ons de basis van een goede samenwerking. Wij streven dan ook steeds naar een partnership waarbij wij u in elke fase van de standenbouw ondersteunen, zelfs tijdens de beurs of expo.

Stap 1: Briefing

Alvorens wij aan de slag gaan, leren wij u graag beter kennen. We komen de sfeer bij u ter plaatse opsnuiven en luisteren naar uw visie en doelstellingen. Samen overlopen we de praktische details en bespreken we de mogelijkheden met onze ontwerper. Hij vormt uw eerste aanspreekpunt en zal als projectverantwoordelijke uw project in goede banen leiden.

Stap 2: Ontwerp

Op basis van de briefing werken wij een grondplan en 3D-visualisatie uit; zo krijgt u een goed beeld van de werkelijkheid en kan u makkelijk feedback geven. Via een materiaallijst en bijhorende offerte weet u bovendien meteen hoeveel onze standenbouw kost. In een drietal feedbackrondes sturen we het ontwerp bij tot het helemaal op punt staat.

Stap 3: Voorbereiding

Na uw goedkeuring starten we met de voorbereidingen en productie in onze eigen schrijnwerkerij en printatelier. Wanneer de beursstand klaar is, zorgt onze logistieke afdeling ervoor dat de verschillende onderdelen en extra materialen zoals verlichting en meubilair volgens planning toekomen op locatie. Door alles zelf in handen te nemen, kunnen we snel en efficiënt reageren op lastminute wijzigingen.

Stap 4: Opbouw

De ontwerper/projectverantwoordelijke coördineert ter plaatse de opbouw. Alvorens de deuren officieel worden geopend, gaat hij samen met u door de stand en worden de laatste details op punt gesteld. Hebt u tijdens de beurs of expo technische of praktische vragen? Wij staan klaar om u snel te helpen, zonder dat uw bezoekers ons opmerken.

Stap 5: Afbouw

Na afloop bouwen wij uw beursstand zorgvuldig en snel af. Wenst u uw beursstand opnieuw te gebruiken? In afwachting van een volgende samenwerking of reis stockeren wij de verschillende onderdelen op een veilige plek in onze magazijnen in Zwevezele en Roeselare.

Stap 6: Debriefing

Wij zijn geïnteresseerd in uw feedback omdat wij belang hechten aan uw mening, maar ook omdat we kritisch zijn voor onszelf. Door een project samen met u te evalueren, weten wij precies op welk vlak wij onze diensten kunnen verbeteren. Hoe beter wij elkaar leren kennen tijdens onze samenwerkingen, hoe beter Standplus kan inhaken op de visie en noden van uw bedrijf.