Vandemoortele goes streetfood!

 

Voor onze klant Vandemoortele creëerden we een compleet nieuw beursconcept rond het thema 'streetfood.' Momenteel staat Vandemoortele met deze gloednieuwe beursstand op de horecabeurs Horecatel in Marche-en-Famenne. Bezoekers van Horeca Expo konden deze stand eind vorig jaar al bezichtigen.

De stand bestaat uit twee delen. Enerzijds is er het witte gedeelte met tafels, stoelen en een wand met productpresentaties, deze ruimte dient als commercieel gedeelte waar klanten even met hun vertegenwoordiger kunnen samenzitten. Anderzijds is er het donkere gedeelte waar we verschillende kook- en proefstations installeerden in een gezellige streetfood-sfeer.

Om een authentieke streetfood-look te creëren werkten we onder andere met een luifeltje aan één van de kookstations en werden er ook golfplaten in de wanden verwerkt  Bezoekers konden aan de verschillende kraampjes de producten van Vandemoortele ontdekken en proeven. Ook de houten bakjes her en der op de beursstand zorgden mee voor een echte streetfood-vibe. 

De logobox bovenaan de stand gebruikten we ook al in de vorige stand. Met een creatieve ingreep gaven we deze een compleet nieuwe look. We verwijderden de witte, strakke onderkant en vervingen die door betonnetten. Daaraan hingen we allerlei planten om zo de beursstand een gezelligere look en feel te geven.

Proficiat aan Vandemoortele met dit nieuwe, verfrissende beurssconcept!

Wilt u zelf een aantrekkelijke stand voor uw volgende beursdeelname? Wil je graag kennis maken met Standplus en onze manier van werken? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een eerste kennismaking: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98