Standplus op Maison et Objet

Parijs

Vorige week vond in Parijs Maison et Objet plaats. Deze beurs is dé interieurbeurs waar het kruim van de Internationale interieurwereld mekaar ontmoet. Ook Standplus was er als standenbouwer aanwezig met drie mooie beursstanden voor drie al even mooie klanten.

 

De Witte Lietaer is al jaren trouwe klant bij Standplus, maar dat betekent niet dat we niet op zoek gaan naar nieuwigheden! De beursstand waar deze klant mee werkt bestaat uit vier houten segmenten die we afhankelijk van beurs tot beurs modulair kunnen aanpassen.  Handig en zo krijgt de beursstand toch elke keer een ander gezicht. Voor deze editie van Maison & Objet introduceerden we ook een aantal innovaties in het standontwerp. Zo presenteren we de kussens van De Witte Lietaer nu op toffe rieten hangstoelen. We creëerden in ons atelier bovendien een nieuwe multiplex wand, de perfecte drager om de collectie badstoffen in mozaïekvorm op te presenteren.

Standplus verzorgde daarnaast opnieuw de stand voor Billiet. Om hun collecties optimaal aan het grote publiek te kunnen tonen kozen we dit jaar samen met de klant voor enkele prachtige boomstamtafels. Ook de schommeltjes boven de tafels die in eigen atelier zijn gemaakt passen perfect bij de wat authentiekere, warmere look en feel die Billiet met deze stand wil uitstralen.

We werkten voor deze editie van M&O ook een eerste keer samen met Jules Clarysse. Voor hen ontwierpen en ontwikkelden we een modulaire stand waar deze klant in de toekomst verder zelf mee aan de slag kan.

Wilt u zelf een aantrekkelijke stand voor uw volgende beursdeelname? Een stand die perfect past bij uw bedrijf en waar het aangenaam zaken doen is? Ben je op zoek naar een uniek concept of naar een eenvoudigere modulaire stand? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een eerste kennismaking: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98