Opbouw en inrichting van kantoorruimte voor Valo Service

Af en toe wagen we ons los van onze specialiteit als standenbouwer wel eens aan een zijsprong. Zo kwam onze klant Valo Service onlangs met de vraag of we hen konden helpen met de opbouw en installatie van hun bureauruimte met ontvangstbalie en vergaderzaal.

 

Valo Service specialiseert zich in zandstralen en zandstraalgereedschappen. Ze verhuren en verkopen zandstraalgereedschappen en compressoren. Ook voor onderhoud en alle onderdelen van deze toestellen kan je bij hen terecht. Valo Service wilde graag hun klanten in een aangeme, professionele omgeving kunnen ontvangen en deed daarom beroep op de diensten van Standplus. 

Samen met onze partners bouwden we deze bureauruimte op from scratch. De opbouw gebeurde in houtskelet en werd afgewerkt met gyproc en meubilair op maat. Een knipoog naar de zandstraalactiviteiten kwam er door in het interieur te werken met natuurlijke elementen zoals berk multiplex. Ook de technieken werden door Standplus ge├»nstalleerd. En zo kwam een aangename, frisse, moderne werkruimte tot stand die de groei van Valo Service perfect ondersteunt.

Wilt u graag een keer van gedachten wisselen en mogelijke vormen van samenwerking bespreken? Hebt u ook een stand nodig voor uw volgende beursdeelname? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.