Standenbouw voor TVH op IMHX

Standenbouw voor TVH op IMHX, een tweejaarlijkse beurs voor bedrijven in interne logistiek in Birmingham, UK.

 

Een strakke beursstand met warme elementen

Op een beurs waar vooral technische bedrijven vertegenwoordigd zijn, wou TVH eruit springen met een warme en uitnodigende stand met natuurlijke elementen. Daarbij was het ook belangrijk dat al hun merken elk een eigen plekje kregen, maar de beursstand mocht daarbij niet aan openheid inboeten. 

Met ons team integreerden we donkere houten elementen om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren. We verwerkten ook heel veel groene planten in de stand voor een natuurlijke en frisse uitstraling. Elk merk kreeg als het ware een eigen mini-stand op de grote beursstand van TVH. Dit realiseeren we door met totems te werken die zowel voor zichtbaarheid als afbakening zorgden. Dochtermerk Cam kreeg zijn eigen stand in de stand, met een eigen karakter, maar toch passend binnen het groter geheel.

De houten wand naast de bar met groot LED-scherm was de eyceatcher van deze beursstand. Daar was ook de photobooth van TVH te vinden, waar gasten hun bezoek aan de stand konden vereeuwigen.

Opnieuw heel trots dat we samen met ons team deze beursstand voor TVH succesvol realiseerden!

Hebt u ook een stand nodig voor uw volgende beursdeelname? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.