Agri Flanders

We zijn 2019 alvast goed van start gegaan! Van 10 t.e.m. 13 januari vond in Flanders Expo Gent Agri Flanders plaats. Dat is de grootste beurs in Vlaanderen voor de Land- & Tuinbouwsector. Standplus stond er dit jaar in voor de standenbouw van 8 verschillende beursstanden.

 

Onze klant Quartes wou op Agri Flanders graag een open beursstand met heel wat ruimte om hun klanten op een aangename manier te ontvangen. Het resultaat werd een aantrekkelijke kopstand met veel open ruimte, mooie visuals en een duidelijk weergave van de bedrijfsnaam, het logo en de bijhorende kleuren. In deze stand werd op vraag van de klant ook een extra grote berging voorzien zodat er voldoende ruimte was om de catering en drank volledig achter de schermen te organiseren.

D’Aussy op zijn beurt koos voor een warme beursstand die er uitnodigend uitzag. Door het gebruik van CLS-latten (het houten kader rond de stand) krijg je een gezellig effect, maar tegelijk blijft de beursstand  open en uitnodigend. Het gebruik van deze CLS-latten is een echte trend in de standenbouw net omdat ze voor dit effect zorgen. Wij integreren ze dan ook geregeld in de standen die wij ontwerpen en bouwen. De verlichte box met de bedrijfsnaam, logo en passende visuals zorgde voor extra zichtbaarheid voor de stand van d'Aussy. 

Cobefa wou dan weer graag hun nieuwe huisstijl en logo in de kijker zetten. We werkten hun logo uit in brushed aluminium voor een extra opvallende en strakke look die perfect paste in hun al even stijlvolle stand.

Zoekt u ook een partner voor uw standenbouw? Wilt u graag een keer van gedachten wisselen en mogelijke vormen van samenwerking bespreken? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.

Op Agri Flanders bouwden we dit jaar beursstanden voor Quartes, D’Aussy, DLV, Landbouwleven, Cobefa, CBS, Disaghor en TLS