Safety jogger in het nieuw op A+A

Düsseldorf

 

Voor onze klant Cortina bouwden we dit jaar een nieuwe beursstand die helemaal past bij de vernieuwde huisstijl van Safety Jogger, hun merk van veiligheidsschoenen. Die schoenen dienen voor mensen die in heel wat verschillende sectoren actief zijn, denk maar aan de magazijniers hier bij ons op Standplus, maar even goed ook verplegend personeel, politieagenten of horecapersoneel. Een heel breed gamma dus, met hele specifieke eigenschappen. En het zijn die eigenschappen die Cortina heel graag aan de bezoekers van hun stand op A+A wou tonen.

Samen met de klant ontwikkelden wij verschillende modules om op de beursstand aan te tonen hoe vederlicht, waterproof en flexibel de schoenen zijn. We bouwden een hellende module waar water over stroomde, de schoenen werden daarop gepresenteerd om te laten zien hoe goed de antislip-zolen van Safety Jogger zijn. Bezoekers konden ook schoenen uit de displays nemen en zelf  diverse tests  doen. Zo creëerden we ook een module met een weegschaal en konden bezoekers met eigen ogen ontdekken hoe licht de schoenen zijn. 

Kortom, deze beursstand was een unieke interactieve beleving voor de bezoekers!

Bedankt aan onze klant Cortina voor opnieuw een fijne samenwerking!

Hebt u ook een stand nodig voor uw volgende beursdeelname? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.