Prowood

Van 21 tot en met 25 oktober vond in Flanders Expo Prowood plaats. Prowood is een driejaarlijks event voor de houtverwerkende nijverheid waar we ons dit jaar met beursstanden voor 8 klanten én met heel wat maatwerk mochten laten zien.

 

Onze 8 klanten en hun bijhorende beursstanden vertegenwoordigden niet alleen hun eigen specialisatie in de houtnijverheid maar ook de verschillende samenwerkingsmogelijkheden met ons bedrijf. Voor allen van hen ontwierpen we een volledige stand met heel wat nieuw maatwerk.  

Voor Robaco werd een grotere beursstand gebouwd waarbij heel wat custom elementen nodig waren. De klant wou een uitnodigende hoekstand waar producten op verschillende manieren in de kijker gezet werden. Voor bijvoorbeeld de zaagbladen werden sokkels met een schuine afwerking voorzien die dit product als het ware zwevend tentoonstelden. Andere zaagbladen werden dan weer verwerkt in de zithoek waar een tafel ook dienst deed als presentatieblad. In de vloer werd gewerkt met nissen, gevuld met kleine producten en afgewerkt met loopglas. Dit en alle andere maatwerk werd aangevuld met een aantrekkelijke bar die samen resulteerden in een smaakvolle beursstand waar wij erg trots op zijn.

In de stand van Sherwin Williams moest zowel een indoor als outdoor beleving tot stand komen. Hun beursstand werd opgetrokken uit een houtstructuur op maat die afgewerkt werd met hun eigen beitsproducten. De stand kreeg vervolgens een tweeledige aankleding waarbij links het buitengevoel werd opgeroepen met een grastapijt en rechts een binnenshuis idee werd gecreëerd door het simuleren van een raam met hout en plexiglas. De indeling werd afgewerkt met aangepaste visuals en beide kamers werden gescheiden door een bergruimte. Die handige opslagplaats werd op haar beurt gedecoreerd met houten planken afgewerkt in 3 tinten van hun product. Wij waren grote fan van het resultaat!

Bij de beursstand van Vanca lag het accent op een uitnodigende, warme sfeer en het efficiënt inwerken van hun producten in de ruimte. Dat gebeurde aan de hand van op maat gemaakte presentatietafels waarin de verschillende panelen op een aantrekkelijke manier uitgestald werden. Een stijlvolle beursstand waarvan het resultaat ons zeker kon bekoren.

Wilt u zelf een uitnodigende stand voor uw volgende beursdeelname? Wilt u meer info over de mogelijke vormen van samenwerking of over budgetvriendelijke oplossingen voor een beursstand op maat? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een eerste kennismaking: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.

Voor Prowood ontwierpen en bouwden we dit jaar beursstanden voor Robaco, Vanca, Use It Group, Wood-You, PGB Europe, Sherwin Williams, Bouwkroniek en Rectavit.