Huisbeurs voor Covetrus

Of we voor hen een heuse huisbeurs konden op poten zetten? Met deze vraag kwam onze klant Covetrus enkele maanden geleden naar ons toegestapt.

 

Concreet kreeg Standplus de opdracht om een huisbeurs van nul te ontwerpen, te organiseren en op te bouwen. Hierbij was het vooral belangrijk dat Covetrus zelf een mooie centrale plaats kreeg en dat hun verschillende leveranciers daarrond op een open manier de klanten konden ontvangen en informeren.

Voor de gelegenheid werd één van de hallen van Brussels Kart Expo afgehuurd zodat er zeker genoeg ruimte was om alle klanten en leveranciers op een goede manier te ontvangen. Met Standplus maakten we een ontwerp voor de gehele beurs en we zorgden ook voor de uitvoering ervan. Het opzetten van de beurs, van tapijt over de hele oppervlakte tot het plaatsen van alle banners en wanden gebeurde op 1 volledige dag. Centraal op de stand van Covetrus installeerden we een infobalie, bar en cateringgedeelte.

Covetrus is wereldwijd marktleider op het vlak van dierengezondheid. Ze leveren dierengeneeskundige producten en technologieën voor dierenartsenpraktijken. We zijn fier dat we met ons team mochten meewerken aan deze succesvolle huisbeurs! Bedankt Covetrus om opnieuw op Standplus te vertrouwen!

Wil je zelf als bedrijf een huisbeurs organiseren? Wij staan je bij van ontwerp tot organisatie en uitvoering. Neem gerust contact met ons op: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.