Horeca Expo

Vandaag hebben we de jaarlijkse Horeca Expo net achter de rug en blikken we tevreden terug op een Standplus aanwezigheid met wel 9 beursstanden. Een horecabeurs associëren bezoekers snel met lekkers, gezelligheid en warmte en dat was dan ook de sfeer die onze klanten voor ogen hadden.

 

Naast bestaande klanten, mochten we dit jaar ook aan de slag voor nieuwe klant Mondelez die drie van zijn welbekende merken in the spotlight wilde zetten. Hiervoor wilde Mondelez een beursstand met het eigen logo én een gelijkwaardig aandeel voor elk merk dat er vertegenwoordigd werd. Oreo, Philadelphia en Côte d’Or kregen elk een aparte hoek met een sfeer aangepast aan het merk. Natuurlijke materialen, het gebruik van hout, met onze vlakbedprinter bedrukte panelen en een koeltoog waren daarbij enkele belangrijke elementen.

Bestaande klant Leman Cake Decorations schakelde ons in om op deze editie van Horeca Expo, hun nieuwe ‘Publichocolates’ concept te lanceren. Publichocolates zijn gepersonaliseerde chocolaatjes én prints op koffie! De warme, bruine en gele tinten uit hun logo en huisstijl moesten ook in een uitnodigende beursstand terug te vinden zijn. De visuals voor hun hoekstand werden rechtstreeks op de panelen geprint met onze in-house vlakbedprinter. Die panelen werden vergezeld van sfeerelementen die bezoekers uitnodigden om hun nieuwe concept te testen. In de stand werden ook nog 6 op maat gemaakte sokkels geplaatst waarin de producten werden gepresenteerd, van onderuit verlicht en beschermd door een glazen stolp.

Hebt u ook een stand nodig voor uw volgende beursdeelname? Wilt u graag een keer van gedachten wisselen en mogelijke vormen van samenwerking bespreken? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.

Voor Horeca Expo bouwden we dit jaar beursstanden voor Vandemoortele, Greenyard Frozen, De Witte Lietaer, Billiet, La William, Pentair, Delimeal, Mondelez en Leman Cake Decorations.