Beursstand voor Beaulieu op FSB in Keulen

 

Op de beurs FSB, die zich richt op klanten uit de sector van vrije tijd - en sportfaciliteiten creëerden we dit jaar de stand voor Turfgrass en Oryzon, twee merken van kunstgras die deel uitmaken van Beaulieu International Group.

In se gaat het bij beide merken over min of meer hetzelfde product, maar terwijl Turfgrass zich richt op professionele klanten en klanten uit de openbare sector, zijn het particulieren die de klanten zijn van Oryzon. Dit verschil in doelgroepen moest ook duidelijk zijn in de opbouw van de stand, maar de samenhang van de stand mocht daarbij niet verloren gaan. We werkten daarom met de contrasterende kleuren zwart voor Turfgrass en wit voor Oryzon. 

Daarnaast creëerden we zoveel mogelijk een gevoel van buitenruimte met  houten elementen en veel planten. Hier en daar werkten we op deze beursstand met semi-transparante doeken om o.a. de spreekruimte wat af te bakenen zonder deze expliciet van de stand af te zonderen. Ook zorgden we ervoor dat de stalen van het kunstgras goed zichtbaar en tastbaar aanwezig waren op de stand.

Opnieuw een fijne samenwerking met een mooi bedrijf uit onze streek. Bedankt Beaulieu voor het vertrouwen. Wij kijken alvast uit naar verdere toffe samenwerkingen!

Hebt u ook een stand nodig voor uw volgende beursdeelname? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.