Beursstand Billiet op Maison & Objet 2019

Parijs

Op vraag van onze klant Billiet creëerden we een nieuwe beursstand waarbinnen hun nieuwe collectie meteen in het oog springt.

 

Zoals andere jaren realiseerden wij ook dit jaar heel wat mooie beursstanden voor onze klanten op Maison & Objet in Parijs. Deze beurs is één van de grootste van Europa wat betreft interieur- en decoratie en voor onze klant Billiet is het daarom ook erg belangrijk om er goed vertegenwoordigd te zijn. 

Dit jaar werkten we voor hen een nieuwe beursstand uit die we van A tot Z realiseerden. Op die nieuwe beursstand was het erg belangrijk dat de nieuwe collectie zoveel mogelijk in het oog sprong. Dus bevestigden we een mooi gedekte tafel mét die nieuwe collectie verticaal aan de wand van de beursstand. We zorgden voor nog extra spotlight door met de kleuren van het tapijt te spelen en de beursbezoeker over een soort van lichtgrijze loper rechtstreeks naar deze tafel te leiden.

Daarnaast zijn op deze beursstand de drie verschillende merken van Billiet erg goed zichtbaar dankzij de drie verlichte boxen in de hoogte. De geprinte achterwand is tegelijk een eyecatcher en een grote knipoog naar de locatie van de beurs zelf, nml. Parijs. Zo voelden de vele Franse bezoekers van Maison & Objet zicht extra welkom!

Bedankt Billiet voor het vertrouwen in ons team en voor opnieuw een aangename en succesvolle samenwerking!

Hebt u ook een stand nodig voor uw volgende beursdeelname? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.